Anmeldelser

Lektørudtalelse på ‘Trikozappen’:
Anvendelse/målgruppe/niveau
Sjette bog om de charmerende nomer. En sikker succes hos drenge fra 4 år. Pigerne vil nok også gerne høre med, når den læses op. Forsiden indikerer action og spænding.

Sammenligning
Der er ikke nogen, der rigtig ligner nomerne, men Smølfernes univers kan godt sammenlignes med nomernes, da begge indeholder væsener med forskellige talenter og personligheder

Samlet konklusion
Jeg er vild med nomerne og deres eventyrlige verden med fart over feltet. En super sej drengebog.


 Bogblogger.dk
“Jan Kjær har skabt en original serie af nogle seje små helte. De er nomere og har hver deres styrke og særlige evner. Nomerne er vilde og frække og står sammen når det gælder. De bliver sendt ud på missioner og vender klogere tilbage med vigtige erfaringer.

Der er knald på farverne og der er fart over feltet. Bøgerne er spændende og handlingen er en smule farlig. Nomerne er seje helte – helte drenge godt gider læse om. Der er fede detaljer og liv på alle sider. Behøver jeg at nævne at tekst og illustrationer går op i en højere enhed?” … Læs resten af anmeldelsen her.


Aniston.dk
Nyt børnebogsunivers for børn med krudt i numsen.

Nogle gange finder man bare bøger, som fænger med det samme. Det gælder, når man er voksen, og det gælder, når man er barn.

Men jeg har sjældent oplevet, at Lillemanden er blevet så optaget af et bogunivers, som han er blevet af Nomerne … læs resten af anmeldelsen her.


 Skalvilege.nu
“Anmeldelse: Fuld fart på fantasien for de 4- til 7-årige drenge.
Forfatteren og illustratoren Jan Kjær, der bl.a. er kendt for den populære Taynikma-serie, er nu klar med de første fire (og snart fem) bøger om nomerne, der allerede optræder som bifigurer i Taynikma-universet. Nomerne er små (hankøns-)væsener, som oplever spænding og eventyr af den helt rette kaliber for målgruppen.” … Læs resten af anmeldelsen her.