FORFATTERPRISEN 2016 går til …

Wow! Det var en vild dag i går. Jeg blev tildelt FORFATTERPRISEN 2016 af de danske læringscentre. Sikke en fantastisk ære. Og så er der en rigtig herlig detalje, nemlig at prisen bliver uddelt to gange. Igen i morgen skal jeg modtage prisen. Denne gang i København. Glæder mig helt vildt – igen!

20161011_162755 20161011_164447

Og til den fornemme lejlighed er der blevet trykt 1500 plakater, som nu bliver sendt rundt til alle landets skoler.plakat_forfatterpris_rgb_lowres

Save

5 tanker om "FORFATTERPRISEN 2016 går til …"

 1. Hej Jan.

  Jeg faldt tilfældigt over “menneskekægeren” fordi min søn skulle lave et referat til en bog, keg førte ham ind på e-bog fordi han har svært ved at læse. Han fandt “Menneskekægeren” normalt er bøgerne i et sprog han ikke helt smelter sammen med eller også er teksten for lille, så jeg tænke at vi kunne begynde med lydbogen. Min søn var tryllebundet og vi lånte bøgerne på biblioteket. Kæmpe succes for ham, endelig at kunne læse en bog hvor tegningerne er nedtonet/ uden farver og en skriftstørrelse der er behagelig- Så gør det ikke noget, at det er mange sider. Min søn var så begejstret at han tog bøgerne med i skole for at vise hans lærer dem- måske til inspiration.

  Jeg var på biblioteket i dag, og måtte fortælle bibliotekaren hvordan bøgerne var blevet modtaget af sønnen og hun fortalte at hun var med da du fik uddelt prisen igår. Hun ville have haft fortalt om hendes oplevelse med en mor hvis søn var meget begejstret, men fik ikke sagt det. Så idag, da jeg endnuengang måtte dele min begejstring også for bøgerne fik jeg besked om din hæder blev vi enige om at jeg ville skrive til dig.

  Kæmpe tillykke Jan! Du er virkelig talentfuld, og kan påvirke så meget med dine historier. Min søn har ikke specielt noget stort selvværd eller ved hvad han vil, men tænker at han ligesom dig vil finde hvad der gemmer sig i hans hjerte, med de rette udfordringer ☀️

  Bedste hilsen
  Charlotte

  • Kære Charlotte

   Det var da en utrolig hjertevarmende mail. Tusind tak for den. Hvor er jeg glad for at have kunnet skabe læselyst hos din søn. Det er præcis ham bogen er lavet til 😉

   Mvh Jan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *